söndag 22 mars 2009

Söndag 1900

hej!!
hur har ni det i sverige då?? hos oss har det inte hänt så mycket. vi har åkt bil från toledo till Chicago så vi satt i bilen i 4 timmar då blir man lite trött. men vi åkte bara förbi Chicago. den staden gör vi osäkra om några dagar =)) men nu sitter vi på hotelet och ska snart sova. vi har flyttat fram en timme på klockan så man är svin trött fast kl inte är så mycket. men i morgon ska vi upp vid 4 så vi kan flyga till Las Vegas. =)) men i dag har Emma och Karin köpt skor. sen fick vi grönsaker till middag så glad man kan bli när man får grönsaker. men fick ändå freterad kyckling. det är lite svårt att äta för det smakar som chips.

men ni får ha det så bra =)) många kramar och pussar

jag och Karin på vårat nya hotel
chicago som vi bara åkte förbi

man blir mycket trött i en bil ;)

våran kära frukost. alla andra åt muffins eller bulle men jag fick kaffe eftersom det var nötter i allt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

I Sverige är det jättebra! Vi har hur mycket grönsaker somhelst, har käkat vegitariskt i en hel vecka faktiskt. Våren har kommit och det är strålande sol!

Chicago där har "Girls just want to have fun" och "Medans du sov" spelats in, det du. Michael Jackson är också född i en förort där (åk inte dit det är tydligen usas mest kriminella ställe)

Annika sa...

Ni verkar ju ha de skitkul! Njut å fortsätt ha skoj! =)
här hemma e de bara skola som gäller... längtar bara som den att resa!!

Anonym sa...

Fina bilder

Anonym sa...

Till Emma eftersom ingen kan lägga in komentarer i hennes blogg väljer jag att lägga den här

Hej Emma Mamma Kristina träffade vi i går, hon bad oss hälsa så mycket till er. Hon följer din blogg men kunde tydligen inte komunisera tillbaka

Anonym sa...

Fan vad jag är avis! Vill också till USA! :D